Vestiging
Vestiging
Papendrecht
Vestiging
Gorinchem
Vestiging
Etten-Leur

Frittella is gesloten.

Huidige vestiging: Gorinchem - Verander

Menu

  • ban2
  • Banner Geus 1
  • Highteabanner1
  • Banner Geus 2
  • Rob Geus 2
  • Rob Geus 2
  • Rob Geus 2
Reserveren

Reserveren

Menukaart Pannenkoekenhuis Frittella

Overzicht van onze hele menukaart

Graag heten wij u welkom in ons speciale pannenkoekenhuis.

Onze medewerkers zullen u naar hun vermogen een extra lekker eet moment bezorgen. U kunt bij ons genieten van een ruime keuze aan heerlijke gerechten welke zijn bereid door onze bijzondere medewerkers.

Wij hebben een diversiteit aan medewerkers welke afkomstig zijn uit verschillende groepen van de samenleving. Dit verschilt van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt tot medewerkers met een arbeidsbeperking. Om het voor onze medewerkers gemakkelijk te houden, hebben wij de menukaart genummerd. Wij vragen u het juiste nummer bij de bestelling door te geven. Tevens vragen wij u uitsluitend per tafel of gezelschap af te rekenen.

Wist u dat Rob Geus (bekend van SBS6) mede-eigenaar is van onze nieuwe vestiging in Barendrecht?

Sinds de start van Frittella is Rob Geus nauw betrokken bij onze restaurants in Papendrecht en Gorinchem. Hij geeft hier bijvoorbeeld al jarenlang les aan onze medewerkers op het gebied van hygiƫne.

Rob was zo enthousiast over het concept dat we op het idee kwamen om samen een nieuw restaurant te openen. In oktober 2017 hebben wij deze droom gerealiseerd. Restaurant de Wensboom in Barendrecht is naast een pannenkoekenhuis ook een gezinsvriendelijk restaurant waar jong en oud bij elkaar komen voor een heerlijke maaltijd. Uiteraard werken hier ook allemaal bijzondere medewerkers.

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor speciale acties

Frittella Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren bij Frittella