Menukaart

Bekijk hieronder onze specialiteiten op de menukaart. 
Voor een volledig overzicht van pannenkoeken, kindermenu’s, lunch gerechten en desserts bekijkt u hieronder onze volledige menukaart per vestiging:

1. Pannenkoeken

Wij hebben ruim 250 pannenkoeken op onze kaart staan, deze zijn verdeeld in verschillende categorieën om uw keuze makkelijker te maken.

 • Hollandse pannenkoeken (hartig)

  We hebben ruim 30 hartige pannenkoeken in ons assortiment van de klassieker met spek tot aan ham en rozijnen, spek en appel, spek en banaan of salami, spek, ananas voor iedereen wat wils.

 • Speciale Pannenkoeken

  Tussen de speciale pannenkoeken zitten lekkere en soms verrassend combinaties zoals Hawaï, Echte mannen, Tompouce of onze Geboorte pannenkoek. Welke komt u proeven?

 • Pizza Pannenkoeken

  Naast de gewone pannenkoeken heeft Frittella ook een uitgebreid assortiment aan pizza pannenkoeken, denk daarbij aan Tomatensaus, paprika, tomaat of tomatensaus, paprika, champignons, kaas en tomaat.

 • Hollandse pannenkoeken (zoet)

  In ons assortiment zitten een kleine 40 zoete pannenkoeken enkele voorbeelden Chocolade pasta, Aardbeien jam, Rozijnen of Ananas.

2. Lekkernijen

Van heerlijk wentelteefjes tot echte American Pancakes. Uiteraard hebben we bij de koffie ook huisgemaakte appeltaart met slagroom of een verse Brownie.
Op zaterdag krijgt  u een gratis appelflap bij de koffie!

 • Huisgemaakt appelgebak met slagroom

  Bent u in de buurt en heeft u zin een kop koffie of thee met een van onze huisgemaakte lekkernijen stap dan eens binnen.

 • Bittergarnituur

  Ook voor een biertje met een bittergarnituur kunt u bij Frittella terecht.

3. Lunchen

We hebben diverse broodjes, van zalm tot carpaccio.
Daarnaast een veelvoud aan uitsmijters en tosti’s.
Huisgemaakte soepen of een frisse salade?
Bekijk onze uitgebreide lunchkaart.

 • Luxe broodjes, tosti’s en uitsmijters

  Wilt u komen lunchen bij Frittella probeer dan ook eens onze uitgebreide lunchkaart met diverse luxe broodjes, tosti’s en uitsmijters.

 • Voorgerechten

  Kies een van onze voorgerechten, die ook tijdens de lunch kunnen worden geserveerd van runder- of zalmcarpaccio tot aan de huisgemaakte soep van de dag, een frisse salade of een plankje brood met smeersels.

4. Desserts

We hebben heerlijke sorbets met roomijs in ons assortiment.
Liever geen ijs?
We hebben ook vers fruit of ambachtelijke apfelstrudel.

 • Grand Dessert

 • Verse aardbeien met warme chocoladesaus en slagroom

Allergieën

Al onze pannenkoeken kunnen lactose en/of glutenvrij gebakken worden. 

Onze poffertjes zijn gemaakt van een lactose vrij beslag.

Heeft u vragen over een specifieke allergie, of over onze andere overheerlijke gerechten, neem dan contact op met uw betreffende vestiging en wij helpen u graag verder!