De Wensboom in Barendrecht


In 2017 hebben wij samen met Rob Geus een vestiging geopend aan het Middeldijkerplein 28 in Barendrecht, Restaurant De Wensboom. Rob Geus kende ons al enkele jaren van het keurmerk, na de keuring van onze vestiging in Papendrecht volgde er een nauwe samenwerking waarin Rob Geus maandelijks les kwam geven aan onze medewerkers van de verschillende vestigingen.

Restaurant de Wensboom is gevestigd in verpleeghuis de Elf Ranken. Dit restaurant is een gezellig gezinsrestaurant met een wijkfunctie. Dit wil zeggen dat het een ontmoetingsplek is voor jong en oud.

Naast pannenkoeken en andere gerechten maken wij hier elke dag verse maaltijden voor de bewoners van het verpleeghuis.

Het restaurant biedt plek aan +/- 100 gasten, ook is er een mooi terras langs de gevel. Er is ook aan de kinderen gedacht, er is een speel/knutselhoek en een mini-bioscoop.De ruimte is zo ingericht dat ouders hun kinderen vanaf elke tafel kunnen zien in de speelhoek.

Leerwerkbedrijf

Het restaurant is net zoals Frittella een leerwerkbedrijf voor werknemers met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt.

De officiële opening werd verricht door burgemeester van Belzen, samen met het personeel van het restaurant. Bekijk de reportage die Shownieuws maakte tijdens de opening in ons restaurant.