Direct reserveren

Frittella Etten-Leur

Aan het Grauwe Polder Voet Pad In het centrum van Etten-Leur bevindt zich de derde vestiging van Frittella, geopend in oktober 2018. Het karakteristieke restaurant is gevestigd in ‘het Regiment’, een historisch gebouw waar Willem I in 1830 met zijn schutterij gelegerd zat.

Binnen in het restaurant hebben wij ruim 70 zitplaatsen en bevindt zich een leuke speelhoek voor de kleintjes. Aangrenzend is er een grote afgesloten binnentuin waar ook ongeveer 50 tot 75 gasten kunnen verblijven. U kunt parkeren langs de Bisschopsmolenstraat of in de Parkeergarage Centrum Oost (uitgang Raadhuisplein).

Vanwege de prachtige historische locatie met binnentuin is deze vestiging een perfecte locatie voor feesten en partijen.

U kunt uw uitje helemaal compleet maken door een bezoek te brengen aan onze escaperoom. Deze bevindt zich in hetzelfde gebouw en is gebaseerd op het historische verhaal van Willem I. Kijk voor meer informatie op de pagina Escaperoom of www.escaperoomettenleur.com

Trek in iets anders? In deze vestiging verkopen wij behalve pannenkoeken ook heerlijke lunchpizza’s.

U kunt bij ons ook pannenkoeken afhalen. Verder zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van catering. Van het bestellen van eenvoudige broodjes tot een compleet verzorgd buffet op locatie. In de maand december kunt u genieten van heerlijke verse oliebollen en appelflappen.

Net zoals bij al onze vestigingen werken wij voornamelijk met ‘bijzondere’ medewerkers welke afkomstig zijn uit verschillende groepen van de samenleving. Dit verschilt van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot medewerkers met een beperking.

Vestiging Etten-Leur
Grauwe Polder Voetpad 4 (Het Regiment)
4876 AW Etten-Leur

Telefoon
076 562 06 96

Postadres
Postbus 187
3350 AD Papendrecht

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00 – 20:00
Woensdag12:00 – 20:00
Donderdag12:00 – 20:00
Vrijdag12:00 – 20:30
Zaterdag12:00 – 20:30
ZondagGesloten
Ons restaurant sluit, afhankelijk van de drukte, uiterlijk 30 minuten nadat de keuken gesloten is.

Bel ons: 076 562 06 96

Onze Facebook pagina

Routebeschrijving en parkeren

Het pannenkoekenhuis bevindt zich in het centrum van Etten-Leur bevindt, aan het Grauwe Polder Voetpad 4. 

Route:

Vanuit Roosendaal te bereiken via afrit 19 (Etten-Leur West) en vanuit Breda via afrit 18 (Etten-Leur).

Parkeren:

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het centrum. 

Vanuit Roosendaal: Roosendaalseweg (ingang west)
Vanuit Breda: Parklaan (ingang oost)  

Kies voor opgang Raadhuisplein.

Ook kunt u betaald parkeren aan de Bisschopsmolenstraat. Vanaf 18:00 parkeert u gratis van ma t/m za met uitzondering van vrijdagavond.