Scholing

Pannenkoekenhuis Frittella werkt samen met de Leerwerktandem. Dit bedrijf verzorgt diverse scholingen en cursussen bij Frittella. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen en kunnen doorgroeien.

Behalve het opdoen van werkervaring kunnen onze medewerkers ook verschillende certificaten of diploma’s behalen. Zo volgen veel medewerkers een interne MBO opleiding. Deze opleidingen worden op locatie bij een van onze vestigingen gegeven.

De opleidingen die je bij ons kunt volgen zijn:
MBO Entree
MBO niveau 2 kok en gastheer/vrouw

Wij raden al onze medewerkers aan om naast hun werk een opleiding te volgen. Uiteraard verplichten we de medewerkers niets. Het laatste woord ligt bij de hen zelf.

Zou jij ook graag een diploma willen behalen binnen onze veilige werkomgeving? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cursussen

Naast MBO opleidingen, bieden wij onze medewerkers ook de mogelijkheid tot het volgen van interne cursussen. Zo organiseren wij regelmatig cursussen over bijvoorbeeld bier tappen, bierkennis, wijnkennis en snijtechnieken. Ook krijgen sommige medewerkers de kans om externe cursussen te volgen. Denk aan bijvoorbeeld Sociale Hygiëne of Bedrijfshulpverlening.