Actuele openingstijden

Vanwege de huidige maatregelen vanuit de overheid hebben wij per vestiging beperkte openingstijden, zie hieronder per vestiging de actuele status.

Papendrecht

Onze vestiging in Papendrecht is tot 1 juni gesloten voor zowel het terras als voor afhalen en bezorgen. Per 1 juni hebben we een nieuwe menukaart met verse en lokale producten. De komende periode gaan we ons bijzondere personeel inwerken met de nieuwe kaart.

Etten-Leur

Onze vestiging in Etten-Leur is tot 1 juni gesloten voor zowel het terras als voor afhalen en bezorgen. Per 1 juni hebben we een nieuwe menukaart met verse en lokale producten. De komende periode gaan we ons bijzondere personeel inwerken met de nieuwe kaart.

Gorinchem

Onze vestiging in Gorinchem is met het terras geopend op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 18:00.

Rockanje

Onze vestiging in Rockanje is nieuw en hoopt begin juni haar deuren te openen.